Interieur en Begeleiding

Staat er een verhuizing op stapel of u wilt uw huidige omgeving renoveren en/of moderniseren, en u heeft geen idee hoe uw interieur eruit moet komen te zien? Ik adviseer u over de mogelijkheden en neem u graag mee in het proces van ontwerp tot en met de realisatie.

Een interieurontwerp bestaat uit een aantal fases.

Het conceptontwerp: begint met het opstellen van een programma van eisen (PVE), sfeer en inspiratie beelden die de richting aangeven, aan de hand van het PVE wordt de plattegrond met indeling van de ruimtes gemaakt al dan niet met 3D beelden. Kleur en materiaal stalen maken het conceptontwerp compleet. Dan volgt een presentatie van het ontwerp.

Voorlopige fase: de plattegrond/tekening worden naar aanleiding van de conceptpresentatie aangepast en verder uitgewerkt. Ook de maatwerk onderdelen worden nu tot in detail uitgetekend. Nu de materialen en kleuren bepaald zijn verwerken we dit in het budget. Ook nu volgt een presentatie van het ontwerp.

Definitieve fase: het voorlopig ontwerp gaat nu over in een definitieve vorm, hierop worden de offertes aangevraagd. de planning en het budget loopt als leidraad in alle fases mee. Zijn de fases afgerond en goedgekeurd? Dan zijn we klaar voor uitvoering!

Uiteraard staan we u gedurende het proces steeds in nauw contact met u als opdrachtgever. Ziet u het niet zitten om dit naast uw dagelijkse werkzaamheden te coördineren? Geen probleem, ik sta in dat geval graag voor u klaar om u, naast deskundig advies omtrent interieurconcepten, te ondersteunen met de realisatie en begeleiding van het project ( desgewenst kan ik u ook het hele traject uit handen nemen).

Contact


Graspieper 3
8081 ZR Elburg
M: 06 - 83774536
bianca@biancaregeltzaken.nl

Inspiratie