Inspiratie

Inspiratie nr. 48

Afgelopen week ben ik op bezoek geweest bij Judith van den Boogaard van Verotex Prachtige stoffen, mooie kleuren en texturen, dat inspireert mij én geeft mij energie! En jij? Na een week werken staat het weekend voor de deur. Wat ga jij doen? Neem je gas terug? Wat doe jij om je weer op te laden? Sporten, klussen, de natuur in, museum bezoek? Welke vorm je ook kiest, laat je inspireren en kom op adem! Maak er een mooi weekend van!

Inspiratie nr. 47

Haal buiten naar binnen, dat geldt niet alleen voor groen… De Human Nature collectie van Interface bevat vijf verschillende texturen met natuurlijke elementen. Ook toe aan een nieuwe vloer? Passend bij de identiteit van je bedrijf maar weet je niet welke kleur bij jullie past? Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Inspiratie nr. 46

De laatste zomerse dagen, daar doet dit tapijt van #Objectcarpet mij aan denken. Ik word er blij van en jij? Welke associatie heb jij erbij? Ook toe aan een nieuwe vloer? Passend bij de identiteit van je bedrijf maar weet je niet welke stijl of kleur bij jullie past? Dan kom ik graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Inspiratie nr. 45

Vakantie inspiratie. Valt je vakantie (naar Italië) in het water? Haal dan Venice in huis/kantoor, op deze manier heb je het hele jaar een vakantie gevoel! Dit is een stijlvol en elegant dessin uit de collectie #RUGXSTYLE van #ObjectCarpet. Het klassieke Terrazzo dessin is een bijzonder geschikte tegenhanger in moderne interieurs. Op hout, op metaal, op beton; in lofts en andere industriële omgevingen - dit ontwerp slaat een brug tussen de oudheid en het postmodernisme. Het tapijt heeft een geweldige kleurintensiteit, deze wordt gecreëerd door een unieke printtechnologie op een nieuw ontwikkelde, compacte geweven, structuur. Verkrijgbaar als vloerkleed of tapijttegels.

Inspiratie nr. 44

Vakantie inspiratie Valt je vakantie (naar Marokko) in het water? Haal dan Marrakesh in huis/kantoor, op deze manier heb je het hele jaar een vakantie gevoel! Dit is mijn persoonlijke favoriet uit de collectie RUGXSTYLE van Object Carpet. Het tapijt heeft een geweldige kleurintensiteit, deze wordt gecreëerd door een unieke printtechnologie op een nieuw ontwikkelde, compacte geweven, structuur. Verkrijgbaar als vloerkleed of tapijttegels.

Inspiratie nr. 43

De mensen die mij kennen weten dat ik blij wordt van sprekende kleuren, de kleur Koraal is ook één van mijn favorieten. Koraal is een poeder pastel die heel goed bij de “zakelijke” zand,- en grijstinten past en daarom goed toepasbaar in kantoorruimtes. Het geeft de ruimtes een zachte “touch”. Koraal was dé trendkleur in 2019 maar ook nu nog zeer actueel. #Pantone zei er het volgende over: De Koraal kleur staat symbool voor een optimistische periode die we hopelijk gaan betreden, waarin we meer gaan verbinden met de mensen van wie we houden. Het symboliseert de harmonie die we hopelijk gaan vinden tussen de natuurlijke en digitale wereld. Dat klinkt toch goed in deze verwarrende tijden!

Inspiratie nr. 42

Kleur geeft een kantoorruimte net een beetje extra elan. Zakelijke uitstraling met een kleine twist. Basis kleur van de Interface Composure Edge tapijttegel is antraciet met blauw en paars en als accentkleur. Weten welke kleur bij jouw organisatie past? Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Inspiratie nr. 41

Koraal rood is geïnspireerd op het koraal van de onderwaterwereld Het is een vrolijke tint met een gouden ondertoon, die energie en levendigheid brengt. Koraal is een echte kleur, maar wel met een zachte ondertoon. De kleur koraal is volgens #Pantone een gemoedelijke en levendige kleur die je stimuleert om onbezorgd door het leven te gaan. De kleur staat symbool voor onze aangeboren behoefte aan optimisme en belichaamt ons verlangen naar speelse expressie, aldus Pantone. Weten welke kleur bij jouw organisatie past? Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Inspiratie nr. 40

Groen is hot! Echt levend groen, groen in kleding en in meubelstof. Ook in de Projectinrichting zie je veel groen. Er is veel keuze in kleurnuances, in materialen met de daarbij behorende structuren. Geelgroen, mosterdgroen, grasgroen, blauwgroen noem het maar op. Welk materiaal en welke kleur zie jij het liefst op je vergaderstoelen, op de akoestische panelen tussen de werkplekken? Heb je moeite met het kiezen van de juiste kleuren en materialen, ik adviseer je graag. En… je mag ook voor een andere kleur kiezen!

Inspiratie nr. 39

Inspiratie vind je overal, in het theater, museum én letterlijk gewoon op straat. Kijk maar naar de foto, de tapijttegel uit de Interface collectie Human Nature lijkt verdacht veel op de straat waarin ik woon. De structuur en kleurstelling zijn gemêleerd waardoor het een spannend geheel wordt én niet onbelangrijk heel vuil verbergend! Er zijn zoveel keuze mogelijkheden als het om vloerbedekking gaat en als jij door de bomen het bos niet meer ziet kom ik je graag adviseren. Dus ben je toe aan een nieuwe vloer in kantoor? Bel me voor een afspraak.

Inspiratie nr. 38

Pantone heeft de kleur Classic Blue aangekondigd als dé kleur voor 2020. Blauw is een tijdloze kleur die een natuurlijke aantrekkingskracht op ons heeft in onzekere tijden. Blauw staat voor vertrouwen en stabiliteit wanneer alles om ons heen chaotisch lijkt. (hoe actueel met de vluchtelingenstromen en het Corona virus) Het is ook een kleur die ons veilig en geborgen doet voelen.

Inspiratie nr. 37

Wordt u stekelig van alle berichtgeving aangaande duurzaamheid en CO2 neutraal? Fabrikant Interface geloofd dat we de opwarming van de aarde kunnen tegengaan als we ons richten op vier kerngebieden: 1. Live Zero – Zaken doen op manieren waarbij wat we de aarde ontnomen hebben, wordt teruggegeven. 2. Love Carbon – Koolstof niet meer zien als vijand, maar als hulpbron. 3. Let Nature Cool – Het vermogen van onze biosfeer ondersteunen om het klimaat te reguleren. 4. Loop voorop in de nieuwe industriële revolutie – De industrie transformeren in een belangrijke speler voor klimaatvooruitgang. Op de foto zie je tapijttegel Equilibrium deze is gemaakt van 100% gerecycled garen om de milieu-impact te beperken. Het heeft een hoge textuur wat een gemêleerd en veelzijdig beeld geeft. Wil je ook een duurzame vloer in de kantooromgeving? Ik kom graag in contact voor een vrijblijvend gesprek.

Inspiratie nr. 36

Het voorjaar laat nog even op zich wachten. Buiten is het nog donker en soms blijft het de hele dag grauw en grijs. Het is zo belangrijk dat je blij en geïnspireerd wordt op je werkplek en de kleur geel kan je daarbij helpen! Geel doet je denken aan de zon, daar worden de meeste mensen bij voorbaat al blij van. Geel bevordert de productiviteit én geeft het je extra energie. Daarnaast stimuleert geel je creativiteit, geel is de kleur van groot denkvermogen, nieuwsgierigheid en wijsheid! Hoe fijn is dat! Nieuwsgierig welke kleur bij uw organisatie past en hoe we dat kunnen vormgeven? Ik kom graag in contact voor een vrijblijvend gesprek.

Inspiratie nr. 35

Buiten is het nog donker en grijs... Binnen hebben we een doorsnee kantoorpand omgetoverd tot een sprankelende werkomgeving. Iedere etage haar eigen kleur. Dit is de eerste etage. Groen straalt rust uit. Uit onderzoek blijkt dat de productiviteit van medewerkers met maar liefst 15% stijgt op het moment dat er planten en groen worden toegevoegd aan een grijs kantoor. Verder blijkt dat medewerkers beduidend minder last van stress ervaren nadat er planten aan hun werkomgeving werden toegevoegd. Ze hadden minder last van spanning en angsten, minder last van depressie of neerslachtigheid en ook de boosheid en vermoeidheid van werknemers nam af. Hoe fijn is dat! Meer weten?

Inspiratie Nr. 34

Lunchen met uitzicht over de duinen naar de zee, wie wil dit nu niet? In den Haag kan het! Niet alleen in aan zee maar ook op het kantoor. Door de ombouw van de keuken te beplakken met een strandfoto hebben we op de 1e etage een ruimte gecreëerd waar mensen kunnen eten, ontmoeten en werken in een inspirerende omgeving. Nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen? Bel me voor een inspirerend gesprek.

Inspiratie Nr. 33

Regelmatig krijg ik de vraag waar ik de inspiratie voor onze projecten vandaan haal. Dat wil ik best met jullie delen: ) Met het instagram account van Bianca regelt zaken neem ik je graag mee in de wereld van musea, kunst, quotes en natuur overal waardoor ik geïnspireerd wordt probeer ik in beelden te vangen. De afgelopen week heb ik ook een Instagram account gemaakt voor Studio Birza, daar krijg je een beeld van onze werkzaamheden. Dus wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Instagram via Biancaregeltzaken en studiobirzaveluwe

Inspiratie Nr.32

Black friday….

Nederland en de rest van de wereld lijkt in de ban van Black Friday
Heerlijk voor alle ondernemers die op deze manier een mooie omzet piek behalen
Aanbieding hier, nog meer koopjes daar, we kopen ons suf, nog meer kleding, schoenen, nieuwe telefoon…
Echt …ik gun iedereen zijn plezier en spullen.
Er zijn echter ook mensen/kinderen die niet aan dit “circus” mee kunnen doen.
Hoe mooi zou het zijn om vandaag een donatie te doen naar een goed doel.
Maak het verschil in een mensen leven, zo moeilijk is dat niet…
In de 1e commentaar staan een aantal linkjes naar goede doelen.
Je mag er ook zelf één uit kiezen;)
Maak van de Black Friday een Bright Friday, echt je kunt het!!

#maakhetverschil #geefgul #skvc #langsdezijlijn #legerdesheils #kwf #toerdedellen #kika #lindafoundation

Inspiratie Nr.31

Stoffen en kleuren kunnen mij enorm inspireren. Ik word dan ook heel blij van de nieuwste Camira Fabrics trend! Camira Fabrica zegt: Be One is de laatste trend voor 2019/20, waarin we erkennen dat we als mensen meer op elkaar lijken dan op andere. Onze eigenaardigheden benadrukken de schoonheid van verschil om een ​​gezonde wereld te maken. Emotioneel inzicht is de sleutel tot de stemming, omdat we ons richten op het ontwikkelen van een zachtere kant van technologie, waardoor een gevoel van harmonie ontstaat door middel van design. De mensheid wordt weerspiegeld in dit warme en oprechte kleurenpalet. Bron: https://lnkd.in/dntF9fn

Inspiratie Nr.30

Wow, wat een fijn begin van de week! Hier word ik blij van en motiveert mij om door te gaan op de weg die ik ben ingeslagen. Het is geweldig als je ontwerp gerealiseerd wordt én de gebruikers blij zijn met het eindresultaat! Rikus Koopman : Super, hoe je in korte tijd een prachtige en functionele kantoorlocatie hebt ingericht! Je hebt het team van medewerkers meegenomen in het nieuwe kantoorconcept en hebt met oog voor detail er een sfeervolle en prettige werkomgeving van gemaakt. De samenwerking verliep erg fijn, goed geregeld!

Inspiratie Nr. 29

Deze keer een collage van vitrage en overgordijnen die passen bij de petrol blauwe tapijt tegels van vorige week. De kleur petrol is een combi van blauw en groen. De kleur geeft een ruimtelijke werking. Petrol is een ontspannende kleur die je frisse/heldere gedachten geeft én dat is een fijne bijkomstigheid in de werkomgeving! De stoffen in de foto zijn afkomstig uit de collecties van Delius en Artimo

Inspiratie Nr. 28

Kleur bekennen, ook op de werkvloer. Waar sta je voor, waar ga je voor? Ditmaal ingetogen blauw met vleugje groen. Subtiel en toch onderscheidend!

Inspiratie nr. 27

Vakantie tijd is een tijd van ontspanning, opladen, even weg uit de waan van alle dag. Nu we dit jaar in Nederland blijven hebben we weer een museum jaarkaart aangeschaft. Naast leuke terrassen en winkels heeft Utrecht keur aan musea. We hebben er een aantal bezocht waaronder het Catharijne convent, Centraal museum en Speelklok. Hier waan je je in een andere wereld die je zeker kan inspireren! Wat mij betreft een aanrader om niet alleen in het buitenland musea en kerken te bekijken….

Inspiratie nr. 26

Inspiratie is overal.... We worden veelal geïnspireerd door een wandeling in de natuur, musea bezoek, mode of het bekijken van een mooie film. Ook mensen kunnen een mooie bron van inspiratie zijn. Vandaag had ik mijn 5e coachingssessie met Adinda Keizer van Vind je klant. Wat straalt zij een energie uit en wat kan ze mij enthousiasmeren! We hebben gebrainstormd over leuke marketing ideeën, ik word er blij van! Op https://vindjeklant.nl/ vind je meer informatie over de mogelijkheden van Adinda Keizer, ondernemerscoach en commercieel trainer.

Inspiratie nr. 25

En het is alweer vrijdag… de dagen, weken en maanden vliegen voorbij! Deze week ook weer een superleuke afwisselende week gehad. Ik heb een aantal kaarten verstuurd naar (nieuwe) relaties, mag een interieurontwerp maken voor een dierenartspraktijk waar we ook de vloeren gaan leggen. Gisteren hebben we en aantal bedrijven bezocht waar we aan het werk zijn. Tijdens een fantastisch diner bij dá Pietro in Elburg hebben we het afgelopen kwartaal besproken en plannen gemaakt voor de toekomst! Wat krijg ik een energie van mijn werk, en wat word ik er blij van! Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten volg de bedrijfspagina: https://lnkd.in/dyYbPBX

Inspiratie Nr. 24

Vandaag is het bijna tropisch warm, de zomervakantie staat voor de deur. De meeste mensen zien uit naar een paar vrije dagen/weken. Mocht je deze zomer aan het strand liggen en vissersschepen zien binnenkomen met zwaar beladen netten. Realiseer je dat de visnetten vaak een tweede leven krijgen en gebuikt worden als basis materiaal voor tapijttegels. Interface is een duurzame producent van tapijttegels en de Net Effect wordt gemaakt van oude gerecyclede visnetten. Op https://lnkd.in/gtetYBG zie je het verhaal achter deze tapijttegels. We kunnen allemaal een steentje bijdragen aan een duurzame wereld. Wij erven de aarde niet van onze voorouders maar we hebben haar in bruikleen van onze kinderen! #Advies #Projecten #Interieurontwerp #Concepten # studiobirzaveluwe #Kleur #Plezier #Realisatie #Interface

Inspiratie Nr.23

6 juni 2019 de Design District in Rotterdam bezocht. Altijd een inspirerend evenement! Experimenteel materiaal gebruik door veelal jonge ontwerpers in hal 3 is zeer de moeite waard! Duurzaam is hét meest gehoorde woord. #Advies #Projecten #Interieurontwerp #Concepten #Kleur #Passie #Advies #Realisatie #Arturo #Dietiker #TimovanOostrum #Ferbyn #Forbo #ClaudioVarone #FleurPeters

Inspiratie Nr.22

Het verre oosten heeft al jaren een bijzondere aantrekkingskracht op mij. De mensen hebben veelal een rust over zich waar ik jaloers op kan zijn, de geuren en smaken zijn intens, de kleuren hebben vaak warme gloed. Djintan (gemalen komijnzaad) Ketoembar (gemalen koriander, Koenjit (gemalen kurkuma/geelwortel) – geeft aan vele kerrie mengsels en gerechten een mooie warme geel/oranje kleur. Het zijn zomaar wat kruiden die bij me opkomen als ik kijk naar de tapijten van Interface, Ege en Leoxx Het lijkt wel alsof de specerijen uit het Oosten vaak een inspiratie zijn voor tapijtontwerpers. Wilt u ook geïnspireerd worden omtrent de mogelijkheden voor uw werkomgeving? Bel me voor een afspraak 06 – 83 77 45 36 #Advies #Projecten #Interieurontwerp #Concepten #Kleur #Passie #Realisatie

Inspiratie Nr. 21

De komende weken wil ik jullie wederom meenemen in de wondere wereld van tapijttegels. De vloer is de basis van elk interieur. Grijs en blauwtinten worden vaak gebruikt, zakelijk, tijdloos, niks mis mee maar het kan spannender. Object carpets heeft een aantal fantastische dessins die ik graag onder de aandacht wil brengen. VUURWERK VAN LEVENSVREUGD. Florale dessins en versieringen uit de oosterse wereld; toonaangevend, fascinerend en speels. Goed te gebruiken als accent of in een kleurrijke omgeving. https://lnkd.in/eQgKtBP Ook enthousiast geworden en toe aan een nieuw interieur? Bel me voor een afspraak 06 – 8377 4536. U mag ook bellen als u van grijstinten houdt:)

Inspiratie Nr.20

25 maart een inspirerende en intensieve sessie gehad met Adinda Keizer ⭐️⭐️⭐️Ondernemerscoach van “Vind je klant”. We gingen o.a. aan de slag met de vraag: Waarom moet een klant bij jou kopen en waarom kiest een klant voor jou. Het was een uitdagende klus om een keuze te maken van de kaartjes met kwaliteiten/eigenschappen/competenties etc. Nu aan de bak met het "huiswerk", op naar de volgende sessie! #interieurontwerp #passievoorkleureninterieur #vindjeklant

Inspiratie Nr. 19

8 maart vandaag is het Internationale vrouwendag. Opvallende, onzichtbare, dode en levende, grootse en kleine. We kennen ze allemaal want in elke stad of in elk dorp waren en zijn heldinnen te vinden. Vrouwen die zich op uitzonderlijke wijze hebben ingezet voor de rechten van de vrouw, voor gelijkheid, voor hun medemens. Je kunt heldinnen herdenken, eren, feliciteren, aanmoedigen of een stem geven. Meer lezen? https://www.internationale-vrouwendag.nl Op de vrouwen! Mogen we ze kennen, mogen we ze zijn en mogen we ze grootbrengen.

Inspiratie Nr. 18

Geel staat voor gewaagd, lef De kleur geel bevat het meeste licht van alle kleuren. Geel brengt leven in de brouwerij. Geel valt op. Geel wordt geassocieerd met lente, zomer, zon, warmte en licht. Is geel één van je favoriete kleuren dan ben je vaak zeer levendig, reislustig en vrolijk en sta je positief in het leven Knal geel, kanarie geel hoe je het ook wilt noemen, deze kleur is een heftige en intense kleurstelling. Wil je een ‘WOW’ effect creëren dan is de kanarie gele kleur echt iets voor jou. Als accent kleur heel goed te gebruiken, een “eyecatcher” in een ruimte. Dat kan in de vorm van een stoel, als een kleur op de wand of in accessoires zijn. Het kan ook zijn dat deze kleur veel te intens voor je is, dan zijn daar ook oker en mosterd geel. Rustige warme geeltinten, niet alleen in het interieur maar ook in de mode geliefde tinten. #kleurbekennen #lef #gewaagd #warm

Inspiratie Nr.17

Persoonlijk heb ik een voorliefde voor heldere pittige en opvallende kleuren maar wat ‘zegt’ een kleur en wat doet het met ons als mens. Volgens het bekende kleureninstituut Pantone zullen we in 2019 als een blok vallen voor ‘living coral’, een zachte koraalrode tint geïnspireerd op de onderwaterwereld. Van onze kleerkast tot in het interieur, alles zal in het teken staan van koraalrood. ‘Pantone Living Coral 16-1546 is een schakering van oranje met een gouden ondertoon, die de warmte, voeding en beschutting van koraalriffen weerspiegelt in het leven diep in de zee’, zegt Laurie Pressman, vice-president van het Pantone Color Institute. Pantone merkt op dat de selectie van dit jaar symbool staat voor een ‘aangeboren behoefte aan optimisme en vreugdevolle bezigheden’. De tint moet ook tegengewicht bieden aan de sterk gedigitaliseerde wereld. ‘Omdat we zo verbonden zijn met iets dat niet echt is, onze technologie, moeten we op zoek naar evenwicht. En het kan niet echter worden dan een kleur met een link naar pure natuur.’ Bron: standaard.be

Inspiratie Nr. 16

Waar haal je je inspiratie vandaan, waar word je door geïnspireerd?!
Dit keer niet in de natuur maar door een ziekenhuis!
De afgelopen weken ben ik vaker dan mij lief was in het VUMC in Amsterdam geweest. Wat mij direct bij binnenkomst opviel was de etalage met een groot aantal kleurige kraanvogels. Ik ben dol op kleur en dacht: leuk gedaan. Toen ik op de patiënten kamer kwam zag ik een dekbed op het bed met de kraanvogels, een mapje met oordopjes en een slaapmasker (heel klantvriendelijk en attent) werd het mij duidelijk waarom ze daar hingen.
Het dekbed is speciaal voor het ziekenhuis ontworpen door het bekende Amsterdamse SNURK Beddengoed. Zij ontwikkelden een design met een boodschap. Volgens een oude Japanse traditie brengt het vouwen van 1.000 papieren kraanvogels geluk en gezondheid. Medewerkers van het ziekenhuis hebben samen daadwerkelijk 1.000 kraanvogels gevouwen van origami papier. Een foto van een aantal van deze vogels is als een zwerm op het dekbed gedrukt. Het resultaat is een uniek ziekenhuisdekbed, waardoor de patiënten hopelijk wat beter slapen.
Ik vind het een inspirerend voorbeeld van hoe je samen een idee kunt uitwerken en een wezenlijke bijdrage kunt leveren aan een helende omgeving!

Inspiratie Nr. 15

7 t/m 9 december ben ik in het Clarissen klooster in Megen geweest.
De 18 zusters leven hier voornamelijk in stilte. Ik ervaar het als een oase van rust, geen telefoon, geen mail geen prikkels van buitenaf. Je volgt het ritme van de zusters. Tussen de diensten door heb ik, ondanks het regenachtige weer, veel buiten gewandeld. Je geest komt tot rust en daardoor ontstaat er ruimte in je hoofd voor nieuwe inzichten en gedachten.
Ik kan het iedereen aanraden!
kloosterleven,moment van bezinning, prikkelvrij

Inspiratie nr. 14


15 november, vandaag is de dag van de Ondernemer!
Er bestaat voor alles een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaresse dag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn.

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Neder-land. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen.

Een prachtig initiatief van MKB Nederland!
Dit zette mij aan het denken, welke ondernemer heeft mij geïnspireerd of inspireert mij nog steeds.
Één van mijn 1e werkgevers heeft mij (22 jaar geleden) laten zien dat lef, enthousiasme en plezier in je werk heel belangrijk zijn om goed te functioneren.
Een ander plaatste de klant altijd op de 1e plaats, wat er ook gebeurde. Nog steeds word ik geïnspireerd en “gevoed” door andere mensen.

Ik wil niet alleen maar "halen" bij anderen maar het is ook mijn streven om ook anderen te inspireren en enthousiasmeren!

Inspiratie Nr. 13

Donderdag 25 oktober al vroeg in de auto gestapt om naar de Orgatec in Keulen te rijden. Dé interieurbeurs als het gaat om kantoorinrichting. Er was veel kleur te zien, geen saaie kantoren meer... Poeder pastels als zacht groen, zalmroze en koraalrood en als tegenhanger pittige kleuren als kobaltblauw, kanariegeel. Akoestische oplossingen worden te kust en te keur aangeboden. Niet alleen akoestische wand en/of plafond panelen maar ook veel vergaderoplossingen en lampenkappen. Ook veel aandacht voor levend groen op de werkplek. Kortom, inspiratie genoeg. #Orgatec2018#interieurinrichting#kleurbekennen#akoestiek #passievoorkleureninterieur

Inspiratie Nr. 12

Op weg naar de Nieuwegracht 92 in Utrecht, daar wordt een locatie van het Leger des Heils op dit moment gerenoveerd. Binnen zijn de werkzaamheden nog in volle gang, In de sanitaire ruimtes zijn de wandtegels al aangebracht, dit keer hebben we gekozen om een mix van grijstinten toe te passen. Dit geeft een spannend en industrieel effect. De schilder heeft de muren achter de radiatoren al in kleur gesausd en de stoffeerders zijn op de 2e etage bezig met het leggen van de vloeren. Ik vind het bijzonder om te zien hoe mijn interieurontwerp "tot leven" komt en wordt er blij van. Nog een paar weken geduld voordat we het eindresultaat kunnen bewonderen.

Inspiratie Nr. 11

#Inspiratie nr.11 Het is de Week van het werkgeluk! Wat is werk geluk nu eigenlijk? Dat is voor iedereen verschillend. Er zijn 5 belangrijke pijlers voor werkgeluk: Vitaliteit: Voel je je vitaal op het werk en geeft het werk je energie? Persoonlijke ontwikkeling: In welke mate kun je je in het bedrijf ontwikkelen, op persoonlijk en professioneel gebied? Autonomie: Hoeveel vrijheid heb je als medewerker om zelf keuzes te maken over de invulling van je takenpakket? Verbinding: Hoe voel je je als werknemer verbonden met je collega’s en met de missie en visie van de organisatie? Leiderschap: Draagt het leiderschap op een positieve manier bij aan de “geluksbeleving” van jou als medewerker? Gelukkige werknemers zijn productiever, gemotiveerder en minder vaak ziek. Medewerkers blijven langer bij de organisatie werken en je trekt als organisatie eenvoudiger nieuwe goede werknemers aan. In deze overspannen arbeidsmarkt is dat geen overbodige luxe. Dus werkgevers….. let op uw medewerkers! Maak er een mooie werkweek van! #werkplezier#uitdaging#leuke collega’s#pakdiekans#goedleiderschap

Inspiratie Nr. 10

“we halen buiten naar binnen”
Het is bijna eind september en afgelopen week hebben we zonnige dagen met fijne temperaturen gehad. We genieten van mooie na zomerse dagen.
Nog even naar buiten en een glimpje zonnestralen opvangen. Met regelmaat zie ik in mijn werk producten voorbijkomen, in dit geval linoleum, die veel overeenkomsten hebben met de natuur elementen zee en strand. Forbo linoleum Striato Textura, Colour & Original brengen de vloer tot leven!
Geniet van het mooie weer nu het nog kan.
#inspiratie#lekkeruitwaaien#duurzamevloer#100%natuurlijkmateriaal#

Inspiratie Nr.9

De vakanties zijn bijna voorbij en langzamerhand is gaat heel Nederland weer aan het werk, dat geldt ook voor mij. Dinsdagochtend kreeg ik de vraag of ik nog wat leuke ideeën had voor de vloeren van een internationaal bedrijf en met de wanden mocht ook wel iets "spannends" gebeuren. Klein detail, woensdagochtend was er een overleg omtrent de werkzaamheden aan het pand dus snel wat heen en weer geschoven met mijn activiteiten. Met de Nederlandse schilderkunst als uitgangspunt voor de inframes aan de wanden ben ik aan de slag gegaan. Gelukkig in daar de prachtige collectie van @Interface. Uit de serie Works heb ik voor de verschillende ruimtes diverse kleuren gekozen van de types Hype/Dash en Geometry. Op de foto zie je daar een voorbeeld van. Bent u nieuwsgierig geworden hoe uw kantoor eruit kan zien? Bel me voor een vrijblijvende afspraak 06 - 83 77 45 36

Inspiratie Nr.8

Niks doen is gezond voor je! Letterlijk vertaald houdt dat in dat 'niksen' inhoudt dat je de bewuste keuze maakt om iets te doen wat geen doel heeft. Als je continu door blijft gaan met jouw drukke schema, zal je energie op een gegeven moment opraken. Door een tijdje helemaal niks te doen, kun je jezelf weer opladen en zul je een fijner mens worden. Door op je vrije dagen stil te staan bij wat je allemaal hebt gedaan de afgelopen periode waardeer je vrijetijd nog veel meer dan je al deed. Als we een probleem of stress hebben, is het beter om er even niet aan te denken. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar toch het proberen waard. In de periode dat je er niet aan denkt, verwerkt je brein onbewust de opgedane informatie en dit leidt tot nieuwe inzichten. Ik wens jullie een mooie zomer! #vakantie #niksdoen #rustmoment #vrijetijd #zon #natuur #familie

Inspiratie Nr.7

Inspiratie.....Waar vind je het, waardoor krijg je het?! Afgelopen weken heb ik jullie meegenomen de natuur in en de vertaalslag naar materialen, de moderne en oude architectuur van Barcelona laten zien. Daar wordt je haast als vanzelf door geïnspireerd. Vandaag heb ik een hele mooie aanbeveling gekregen van een opdrachtgever, daar krijg ik ook veel energie van én inspiratie om door te gaan met de dingen die ik doe!! Ik wens je een mooi weekend! #energie #inspiratie #interieuradvies #durftevragen #wordikblijvan

inspiratie Nr.6

Via Jelle Weever (Weever bouw Kampen) ben ik in contact gebracht met Henrik Wagter en Jenny Buijtels van Anicura de Tweede lijn in Wilhelminaoord. Dat resulteerde in een mooie ontwerp opdracht, ik mocht mij bezighouden met de vormgeving van het nieuwe interieur. Het was een leuk en inspirerend traject om mee bezig te zijn. Een opdrachtgever die zegt: "Fijn dat jij er bent om dit soort moeilijke zaken te regelen😊" Mooi compliment toch, zeker als je bedrijf Bianca regelt zaken heet! De nieuwe vestiging komt in Spoolde in Zwolle-Zuid en biedt een breed aanbod van specialistische zorg, zoals operaties van bijvoorbeeld botbreuken tot de behandeling van kanker. Zo komt er ook een gloednieuwe CT-scanner te staan. Dhr. Wagter is samen met Dr. Jenny Buijtels het gezicht van de nieuwe kliniek. Per 1 september is de nieuwe vestiging open. Voor meer informatie: https://lnkd.in/e6Ts2GC

inspiratie Nr.5

Vorige week een bezoek gebracht aan de Design District in de voormalige Van Nellefabriek aan de Delfshavense Schie in Rotterdam. Dit geldt als het voornaamste industriële monument in Nederland. Dit is als zodanig ook wereldwijd erkend, toen het in juni 2014 tot UNESCO werelderfgoed werd verklaard. Een goede plek om inspiratie op te doen! Duurzaam en verantwoord ondernemen kan op steeds meer belangstelling rekenen. Tafels gemaakt van oude skateboards, bloemdecoraties van gerecycled plastic, oude stoelen die een behandeling krijgen zodat ze weer zo goed als nieuw zijn etc. Allemaal goede ontwikkelingen.

Inspiratie Nr.4

Stedentrips zorgen voor een bron van inspiratie en deze bestemming kan ik je van harte aanbevelen. Netwerkclub BNI "de Wilde Baars" uit Elburg organiseert ieder jaar een verrassingsreis voor de leden, op het vliegveld hoor je de bestemming. Dit jaar was het Barcelona, wat een fantastische stad! Diverse bouwstijlen historisch Barok en Gotisch en als contrast strak & modern, lekkere keuken, relaxte sfeer, gezellige terrasjes op authentieke pleinen en ook ultra hippe nachtclubs.

Inspiratie Nr.3

“We halen buiten naar binnen”
Zo rond half zeven is de ochtend op zijn mooist, de dag ontwaakt langzaam. Wandelend in de natuur rondom mijn huis en mijmerend over wat de dag mij zal gaan brengen kijk ik ook goed om mij heen. Vandaag laat ik je tapijt tegels van Interface en Desso zien die geïnspireerd lijken door bomen en boomschors.

Inspiratie Nr.2

“We halen buiten naar binnen”
Met regelmaat zie ik in mijn werk producten voorbijkomen die veel overeenkomsten hebben met natuur elementen. Daar hoef ik in dit geval mijn woonerf niet voor af. Vandaag laat ik je een nieuwe tapijttegel serie van Interface zien die verdacht veel op mijn tuintegels lijken. En nu niet zeggen dat ik beter onkruid kan gaan wieden i.p.v. wandelen😊

Inspiratie Nr.1

“We halen buiten naar binnen” Bijna iedere ochtend maak ik een wandeling van circa 4 km. Zo rond half zeven is de ochtend op zijn mooist, de dag ontwaakt langzaam. Zo in mijn eentje mijmerend over wat de dag mij zal gaan brengen kijk ik ook om mij heen. Opkomende zon, eenden met jonkies, schapen, mist boven het land etc. etc. Met regelmaat zie ik in mijn werk producten voorbijkomen, in dit geval tapijttegels, die verdacht veel overeenkomsten hebben met de natuur elementen die ik s ’ochtends tegenkom. De komende weken wil ik een aantal van deze inspiratie momenten met jullie delen. Ik wens jullie een mooi weekend! En.....kijk goed om je heen.

Contact


Graspieper 3
8081 ZR Elburg
M: 06 - 83774536
bianca@biancaregeltzaken.nl

Inspiratie